avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Anulare abonament Internet Mobile
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Anulare abonament Internet Mobile

Am facut contract cu ei pe 24 de luni si as dori dupa 8 luni sa il anulez , fiindca serviciile sunt foarte proaste , si sunt foarte nesatisfacut de el , am sunat la ei si mi-au spus ca nu au ce sa faca si ca ar putea sa imi mareasca viteza si sa-mi dea alte oferte , vreau sa-l anulez neaparat ...platesc enorm de mult pentru servicii proaste...
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 18:25, 1 Martie 2011
Buna ziua !
Din pacate, fara acordul lor, singura institutie in masura sa poata decide rezilierea contractului este instanta de judecata.
Va sfatuiesc sa angajati aparator.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut ionut_printi ionut_printi Buna ziua. as dorii sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Am sa va povestec. Acum o luna am gasit o masina pe internet marca ROVER 75. Dupa mai multe ... (vezi toată discuția)
Se poate rezilia un contract? Muresan Felicia Muresan Felicia Am abonament la internet cu contract pe 2 ani.La abonare aveam o oferta de 7,2 MB/s.Dupa ce s-au semnat toate actele mi-au spus ca in orasul nostru e pe ... (vezi toată discuția)
Ce fac daca nu vor sa imi rezilieze contractul la telefon luat la abonament? Roberta S Roberta S Am luat un telefon la abonament de la Arsis Vodafone pe 01.02.2019,a doua zi l-am dus inapoi fiind foarte dezamagita de telefon.I-am spus ca nu are ... (vezi toată discuția)