avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnet de munca

Doresc sa stiu de unde pot fi recuperate datele (cartea de munca ) a unei persoane care a lucrat in anii 1952-1956 in constructii ,(Campulung Moldovenesc). Vreus a stiu daca aceste documente sunt duse in vreo arhiva nationala sau ceva de genul acesta ?

Alte discuții în legătură

In perioada septembrie 1979 si pana in martie 1985 am lucrat ... lucica.popescu lucica.popescu In perioada septembrie 1979 si pana in martie 1985 am lucrat la ARA Campulung Arges, care apartinea de ITA Arges, nu gasesc detinatorul de arhive pentru ... (vezi toată discuția)
Unde este arhiva societatii anticorosivul sa? era la compania ... cristina.te cristina.te Unde este arhiva societatii Anticorosivu SA? Era la compania SC Arhivare Documente srl din Tirgoviste dar nu le mai functioneaza site-ul si nu se mai poate lua ... (vezi toată discuția)
Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)