avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Firma desfiintata. Cum aflu unde are arhiva pentru a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Firma desfiintata. Cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii?

Buna seara
As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat activitatea prin 2012?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 31 Martie 2025
Puteti incerca la :
- Directia Judeteana a Arhivelor Nationale in raza careia acel angajator a avut sediul social
sau
- sa gasiti lichidatorul judiciar al societatii respective.

Despre ce societate este vorba si ce perioada ?
Am lucrat la CFR antepriza construcții brigada reparații linii in perioada aprilie la regionala de caii ferate Brașov
1987 pana în anul 1989. Vă mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2022
Maioru Viorel, utilizator

AM LUCRAT LA ENERGO REPARATII BUCURESTI, DERESC ADEVERINTE PENTRU SPOR DE NOAPTE SI SALARIILE BRUTE, MA NUMESC STAN MARIAN.
Aici o gasiti
[ link extern ] /
Buna ziua.Am lucrat in orasul Campulung Moldovenesc la un chiosc de ziare apartinand de firma Rodipet Suceava in anul 2008 si din pacate mi-am pierdut cartea de munca.Cum pot obtine documentele in vederea pensionarii.
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2024
salvari, utilizator

Alte discuții în legătură

Cartea de munca sitterli-m sitterli-m Am plecat din Romania in 1990,cartea de munca a ramas acolo. Acum este de negasit.ultimul loc de munca nu mai exista. Ce pot face? (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să mă ajutați! sora mea a lucrat la iemi ... Niseana Niseana Bună ziua! Vă rog să mă ajuți! Sora mea a lucrat la IEMI BUC în perioada 1974 - 1992 și și-a pierdut cartea de munca! Până acum a lucrat dar a avut ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de munca pt pensionare geneva07 geneva07 Doresc sa obtin adeverinte de vechime in vederea pregatirii dosarului de pensionare. Pentru angajatori desfiintati dupa 1989 ( din tara si din Bucuresti), cum ... (vezi toată discuția)