avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM

buna am cateva intrebari legate de admiterea la inm
as vrea sa stiu ce acte trebuie depuse cat de importante sunt notele din facultate adica nu note de 5 normal dar in general
cat de greu este as dori daca se poate sa imi raspundeti la aceste intrebari eu fiind de parerea ca daca se invatat e ok si se poate intra mai depinde si de altceva acceptul de intrare ?
Cel mai recent răspuns: ContSters167028 , utilizator 14:33, 3 Martie 2011
din cate stiu eu, nu are legatura notele din timpul facultatii.Oricum se intocmeste un dosar.Si apoi asa cum ati spus daca invatati puteti intra fara probleme asa ca ce importanta ar mai avea notele de atunci?
nu stiu de aceea am intrebat pentru ca mai am 2 ani pana sa dau examenul si vroiam sa stiu tot ce trebuie legat de acesta
Invata inca de acum cele 4 materii din care se dau intrebari la examen, noile coduri. Probabil cand vei da tu examen se va da si examen la limba engleza sau franceza, invata si una din aceste limbi straine, ti-as recomanda sa citesti zilnic un sait juridic intr-una din aceste doua.
Notele din timpul facultatii raman doar in foaia matricola, n-au legatura cu examenul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Csm- noutati in recrutarea magistratilor 2011,2012 ContSters183619 ContSters183619 Pe siteul CSM-ului recent a fost postata noua modalitate de recrutare: 1) -pe viitor, pentru cei cu 5 ani vechime, examenul se va organiza impreuna cu cei ... (vezi toată discuția)
Inm 2012 marius29_86@yahoo.com marius29_86@yahoo.com Stie cineva cand se organizeaza concurs INM la anul? (vezi toată discuția)
Off...cu ce sa incep!un sfat ionutz16 ionutz16 vreau sa dau peste doi ani la inm si nu stiu ce sa invat mai intai #-ocivil,CPC,penalul sau CPP.o idee daca ma poate ajuta cineva.multumesc.:\"> (vezi toată discuția)