avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... coloana gaze la care nu stiu daca se lucreaza autorizat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

coloana gaze la care nu stiu daca se lucreaza autorizat

In unele seri tot auzeam cum cineva umbla la teava de gaze.Mentionez ca locuiesc la ultimul etaj intr-un bloc de 8 etaje. Pina cind intr-o seara avind ceva pe foc am observat ca in momentul in care se auzea cum umbla in acelasi timp se opreau si gazele .L-am chemat pe administrator a observat si acesta cele confirmate de mine mai sus dupa care s-a dus din apartament in apartament sa verifice .Cind m-am intilnit cu adm.acesta nu a vrut sa-mi spuna apartamentul unde se lucra la teava de gaze asigurinduma ca este bine si acel vecin a terminat de lucrat la teava de gaze .

Acum eu va intreb pe dv. este normal ca cineva din bloc sa umble la teva de gaze ? Daca maine ma trezesc ca sar in aer cine e de vina ?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 08:48, 5 Martie 2011
Sesizati E-On gaz de care apartineti si cereti-le sa va comunice daca in data X, ora Y au inregistrate lucrari de interventie la reteaua de gaz din blocul in care locuiti.
Intreruperile de gaz pentru lucrari autorizate se anunta oficial de catre furnizor si se afiseaza inainte, la intrarea in bloc. Daca nu a existat asa ceva, solicitati-le sa faca verificari....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare separata la reteaua de gaze Alexandra Burlacu Alexandra Burlacu Buna seara, Avem un vecin ce a tras teava de gaze pe scara blocului pana la etajul 2. Noi suntem la etajul 4 si anul trecut am dorit sa ne racordam si noi la ... (vezi toată discuția)
Conectare ct la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 buna ziua, ... sharpwhite sharpwhite Conectare CT la teava veche (comuna) de gaz de 1/2 Buna ziua, Va rog sa ma ma lamuriti in urmatoarea problema. Acum cca. 2 ani in urma, un vecin de la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare racordare gaz  Loredana Puscasu Loredana Puscasu As dori sa stiu care este baza legala pentru a racorda un apartament la reteaua de gaz dar in special ma intereseaza daca este nevoie neaparat de acel tabel cu ... (vezi toată discuția)