avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata încãlzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata încãlzire

este normal să plătesc la întreținere cheltuieli de încălzire avand în vedere faptul că sunt debranșat, am centrală termică de apartament, iar prin apartament nu trece nici o țeavă de apă caldă? menționez că toată coloana de apartamente de sub mine avem centrale de apartament și am anulat țevile de încălzire începand de la subsolul blocului.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:45, 7 Martie 2011
Conform legii mai precis ordinul 343/2010 cu care majoritatea locatarilor nu sunt de acord,toti locatarii trebuie sa plateasca pentru caldura la comun.
In cazul dv partea comuna este subsolul.
Din pacate va spun ca este legal desi nu este corect.
Cazul subsolului ar fi,, corect'' in cazul cand acolo exista boxe pentru depozitare, garaje pentru masini etc. si se cer a fi incalzite de catre toti proprietarii.

Dar cel mai corect este dupa legea 343/2010 care se aplica acum.X-(
Rasarit a scris:

Conform legii mai precis ordinul 343/2010 cu care majoritatea locatarilor nu sunt de acord,......

De unde stiti? :)
Mai degraba majoritatea nu stiu despre ce e vorba in Ordinul 343/2010.
Cei cu adevarat nemultumiti sunt cei cu CT, care nu sunt chiar majoritari, si o mica parte din cei cu repartitoare care au fost interesati de cum se face acest calcul al caldurii in general si ce repercusiune are acest Ordin asupra acestui calcul (printre care sunt si eu).
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin anrsc 343/2010 amoni amoni Proprietarii care au instalate repartitoare la calorifere si beneficiaza de un serviciu de citire autorizat, trebuie sa achite suplimentar, conform ordinului ... (vezi toată discuția)
Despre noul?/vechi sistem de calcul al caldurii. ndan57 ndan57 Buna ziua, doresc sa ve explic despre ce este vorba la mine in bloc si daca se poate sa discutam... Blocul are 4 nivele cate 10 apartamente pe scara si 5 ... (vezi toată discuția)
Cota de 30% sau 50% pentru apartamentele cu centrale... Teodoru Roxana Andreea - Traduceri lb Engleza Teodoru Roxana Andreea - Traduceri lb Engleza Am inteles ca in conformitate cu Ordinlu 343/2010, apartamentele cu centrala vor plati 30% cu derograe sau 50% din factura de energie termica. Exista vreo ... (vezi toată discuția)