avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cumparare autoturism de pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cumparare autoturism de pe firma

buna ziua.detin un autoturism achizitionat de la o firma in urma cu 4 ani dar fara a intocmi acte de vanzare-cumparare.intre timp firma respectiva a fost radiata de la camera de comert , la aceasta data nemaipuitind emite facturi, firma nefiind operationala.de asemenea la data radierii firma avea datorii catre stat, autoturismul de mai sus ca si multe altele masini apartinind firmei au fost puse sub sechestru.
mentionez ca in aceasta perioada nu a venit nimeni sa recupereze aceasta masina(aceasta fiind o dacie).Va rog sa-mi spuneti daca exista o modalitate de a transfera acest autoturism de pe persoana juridica pe persoana fizica si in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: ady09 , utilizator 22:04, 14 Martie 2011
nu.
sau daca vrei sa platesti datoriile firmei poate.
si atunci ce se poate face cu o astfel de masina?cum poti deveni proprietar ?nu se poate achita numai aceasta la finante?
nu.
de ce te deranjeaza ca circuli cu masina pe numele firmei?
propriuzis e ca si a ta.
fiindca asigurarea pe persoana juridica este mult mai mare ca cea pe persoana fizica, iar polita de asigurare este incheiata pe numele unei firtme care practic nu exista, deci ea este nula de drept.ori in caz de un eventual accident cine suporta pagubele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer autoturism srl ady09 ady09 buna ziua.detin un autoturism achizitionat de la o firma in urma cu 4 ani dar fara a intocmi acte de vanzare-cumparare.intre timp firma respectiva a fost ... (vezi toată discuția)
Cum pot tranfera autoturismul ady09 ady09 buna ziua.detin un autoturism achizitionat de la o firma in urma cu 4 ani dar fara a intocmi acte de vanzare-cumparare.intre timp firma respectiva a fost ... (vezi toată discuția)
Autoturism persoana juridica ady09 ady09 buna ziua.detin un autoturism achizitionat de la o firma in urma cu 4 ani dar fara a intocmi acte de vanzare-cumparare.intre timp firma respectiva a fost ... (vezi toată discuția)