Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

demers

Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a da pe cineva in judecata ( o persoana a luat in 2009 de la politie masina mea care a fost implicata intr-un accident rutier si nici pana astazi nu mi-a dat o hartie la mana cum ca ar fi dat-o la dezmembrari iar eu nu o pot radia ) De asemenea pot cere in instanta sa-mi plateasca si impozitul la stat pe care a trebuit sa-l paltesc din cauza ca el nu mi-a dat nimic pentru a o radia ?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Consultant resurse umane 06:47, 8 Martie 2011
O actiune in constatarea vinzarii si obligarea sa va restituie sumele platite ca impozit incepind cu 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut autoturismul acum 5 ani si nu l-am radiat, cum procedez? addac addac Buna ziua,sunt sigura ca aceste intrebari au mai fost puse dar nu le am regasit eu in forum,deci imi cer scuze ...e vorba de 3 masini care mi -au apartinut si ... (vezi toată discuția)
Autoturism cu proprietar incert. Silver1 Silver1 Am luat o masina de la o firma prin contract de comodat pe perioada nedeterminata, avand cu firma respectiva intelegerea ca la un moment dat sa cumpar masina. ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare auto cu numere straine vladulescuovidiu vladulescuovidiu Buna ziua. Problema mea este un accident rutier in urma caruia masina a fost distrusa in proportie de 65%. Nu au fost implicate alte masini,deci,nici ... (vezi toată discuția)