avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pierdere in executare silita?
Discuție deschisă în Executare silită

pierdere in executare silita?

Spuneti-mi va rog in cazul in care paratul pierde procesul civil de pretentii si se face executare silita, executorul se leaga de toate bunurile mobile si imobile aflate in proprietatea personala a paratului?
Apartamentul in care locuieste paratul este proprietatea tatalui sau, executorul se leaga si de acest apartament, sau exclusiv doar ce are paratul in proprietate?
va multumesc anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: andrei_coma , utilizator 08:46, 8 Martie 2011
Executorul va popri conturile datornicului si va face solicitarile de rigoare la administratia fiscala sa cerceteze daca are in proprietate bunuri mobile (masina, tractor, etc..) sau bunuri imobile (apartament, teren, casa..).
In cazul in care debitorul (paratul) nu are bunuri se va infiita doar poprire pe conturi si atat.
Bunurile altor persoane - parinti, copii nu vor fi executate silit pentru datoriile dvs
Va multumesc frumos pentru raspunsul prompt, va doresc o zi cat mai insorita!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii pe care ii urmeaza banca in momentul cand nu mai platesti ratele la banca gaer gaer Dupa somatiile de rigoare, evident ,cum se ajunge la executarea silita, popriri, etc (vezi toată discuția)
Buna ziua, se da urmatoarea speta, la data de xx.xx.xxx intre ... S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L Buna ziua, Se da urmatoarea speta, La data de xx.xx.xxx intre 2 parti, una societate comerciala cealalta persoana fizica se incheie un contract de furnizare ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita prin poprire si mobiliara adelatuhut adelatuhut Buna ziua! Am contractat un credit in 2008 ,iar din anul 2010 de cand in sistemul bugetar sau intamplat marile reduceri salariale mi-a fost din ce in ce mai ... (vezi toată discuția)