Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

solicit ajutor...

as dori sa stiu daca asupra incheierii de suspendare a judecatii cauzei(litigiu de Dr.Muncii) in temeiul art.244 p.2. C.pr.Civ. dupa suspendare, Instanta poate revenii asupra incheierii si sa repuna cauza pe rol, desi hotararea pronuntata in pricina care a motivat suspendarea, nu a devenit irevocabila....
Cel mai recent răspuns: giagia , utilizator 14:48, 11 Martie 2011
in cazul in care motivele pentru care instanta a decis suspendarea nu mai subzista, oricare dintre parti poate sa solicite repunerea pe rol a cauzei de suspendare.Aceasta cerere trebuie sa fie depusa in interiorul termenului de un an de la data suspendarii
"in cazul in care motivele pentru care instanta a decis suspendarea nu mai subzista" am specificat ca aceste motive pentru care Instanta a decis suspendarea subzista...ce se intampla in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare proces conform art. 244, pct. 1 cod procedura civila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Procesul a fost suspendat in baza art 244 p.1 in 25 ianuarie. Incheierea prin care s-a dispus suspendarea se comunica partilor aflate in proces? ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol a unei cauze suspendate in baza art.244 pct.1 c.p.c. si solutionare matilda2009 matilda2009 Buna seara. Am un dosar in recurs la o curte de apel, avand ca obiect contestatie decizie de pensionare. In ianuarie 2011 s-a dispus suspendarea ... (vezi toată discuția)
Suspendare recurs redinciucconstantin redinciucconstantin se poate cere suspendarea judecari recursului de ori care parte in proces si pe ce perioada si daca se taxeaza precizez ca e litigiu de munca (vezi toată discuția)