avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit pe cladiri si terenuri 2011
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit pe cladiri si terenuri 2011

Am fost astazi sa platesc impozitul pe cladiri si terenuri 2011 la Administratia Financiara a Sectorului 6 Bucuresti conform declaratiei speciale pe care am dat-o, avand in proprietate mai multe imobile ,si mi s-a spus ca am de plata indexari si penalizari pentru 5 ani in urma desi eu sunt cu platile impozitelor la zi . As dori sa stiu conform carei legi sau norme metodologice se poate face acest lucru .
multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 21:28, 11 Martie 2011
Termenul de prescriptie pentru veniturile bugetare este de 5 ani, conform codului fiscal. Asadar, autoritatile cu atributii de impunere pot stabili obligatii de plata pentru ultimii 5 ani.
Ce nu inteleg este de unde vin aceste indexari si penalizari? Nu au fost declarate toate imobilele si le-ati declarat abia acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata penalizari la recalcul impozit pe cladire? gmarba gmarba Serviciul Taxe si impozite al primariei mi-a comunicat faptul ca s-a recalculat impozitul pe cladirea unde locuiesc si incepand din acest an trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Impozit a doua proprietate bellefille bellefille Impozitul pentru pentru urmatorul imobil in afara celui de domiciliu se majoreaza cu65%,zice la lege.65%din ce? (vezi toată discuția)
Taxe,impozite ,detin mai multe imobile ili47 ili47 Am trei imobile cumparate de mine si sotia mea, cumparate in anii 1999,2007 si 2011.Domiciliul stabil in apartamentul cumparat in anul 2011.Cum sa stabileste ... (vezi toată discuția)