avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie intre propietari ( propietati distincte )
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie intre propietari ( propietati distincte )

As dori sa aflu care sunt legile care reglementeaza asocierea intre propietari ( ma refer la propietati distincte , vecinatate ) Scopul asocieri este : interesul comun ptr procurarea utilitatilor necesar unei locuinte : apa , canalizare , gaze , etc .... Caz concret , captare izvor , ptr alimentare locuinte cu apa .
Am vazut ca legea asociatiilor de propietari nu se refera si la acest tip de asociere .
Cel mai recent răspuns: siven01 , utilizator 09:32, 30 Mai 2008
Legea 230/2007 si HG 1588/2007. Prima se refera la infiintarea si functionarea asociatiilor de proprietari, a doua reprezinta normele metodologice de aplicare a primei.
legea 230/2007se refera la asociatia de propietari dintr un condominiu . Pe mine ma intereseaza legea ce reglementeaza asocierea unor propietari cu propietati distincte , separate , individuale , mai exact vecinii de pe o strada . Scopul asocierii fiind captarea unui izvor si aductiunea apei , ptr satisfacerea nevoilor gospodaresti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunsul primit de la a.n.r.s.c referitor la debransariile ilegale si vreau sa stiu daca si primaria a primit acelasi raspuns? NCorina NCorina Am facut o petitie adresata Secretariatului General al Guvernului,care a fost redirectionata Autoritati Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidarea unei asociatii nonprofit vasi1 vasi1 Suntem un grup de propietari care am construit o aductiune cu apa si vrem sa ne constituim in Asociatie.Intrebarea e, daca patrimoniul este constituit din ... (vezi toată discuția)
Spatii comerciale care nu fac parte din asociatia de proprietari caragiu caragiu Desi pare greu de crezut inca mai sunt spatii comerciale situate la parterul blocurilor care nu au acord de asociere cu asociatia de proprietari. Nepasare, ... (vezi toată discuția)