avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contestare raspuns ANPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contestare raspuns ANPC

Am depus o sesizare az ANPC, comisariatul judetean pentru protectia consumatorului de care apartin. Am primit raspuns, insa nu sunt de acord cu raspunsul primit. ANPC-ul a considerat reclamatia mea neintemeiata, insa eu consider ca s-au ocupat superficial si fara cunostinta de cauza cu problema. Stiti cumva cui pot sa ma adresez cu o contestatie a raspunsului primit de la ANPC?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 23:12, 11 Martie 2011
Daca nu sunteti multumit de solutia comunicata,puteti sesiza oficial autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale atac impotriva solutie opc brickdepot brickdepot Buna tuturor! Ce cale de atac exista impotria unei solutii primite de la OPC, care ma nemultumeste? Pe scurt: am facut o reclamatie, iar raspunsul OPC-ului, ... (vezi toată discuția)
Problema garantie - anpc alexandruR alexandruR Buna ziua . Va rog sa ma scuzati pentru deranj si as fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati in urmatorul caz . In luna februarie al acestui an , am ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului? VALI_M VALI_M As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema avuta cu cei de la Protectia Consumatorului. Am facut o sesizare la Comisariatul Judetean pentru ... (vezi toată discuția)