avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 290/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 290/2003

As dori sa stiu daca Legea 290/2003 mai este valabila. Daca da, unde s-a ajuns cu aplicarea ei?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mobexport , utilizator 03:02, 24 Martie 2011
Nu mai puteti depune dosar pentru Legea 290 deoacamdata. Exista un proiect de lege pentru a se mai da un termen, asa ca ramane de vazut ce se va intampla. Daca aveti dosarul depus si nesolutionat, reveniti cu detalii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2011
mobexport, utilizator
Dosarul a fost depus la termenul prevazut de lege, dar nu am primit nici un raspuns. Exista dosare solutionate? Cum pot sti care este stadiul dosarului meu?
Multumesc
Da. Cel mai sigur in instanta. Sa inteleg ca nu ati primit hotararea Comisiei Judetene? In acest caz cel mai bine ar fi sa:
1. Efectuati procedura prealabila, adica notificati Comisia Judeteana ca au depasit termenul defipt de lege pentru emiterea hotararii - 6 luni - .
2. Trimiteti notificarea cu confirmare de primire si asteptati raspunsul 30 de zile.
3. Daca nu primiti raspuns sau raspunsul este evaziv, formulati cerere de chemare in judecata la Tribunalul de care apartineti - sectia contencios adm.
Daca aceasta este situatia si aveti nevoie de un text pentru notificare vi-l trimit.
In situatia in care aveti hotararea si asteptati ca ANRP sa o onoreze, formulati notificarea in acest sens.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pentru deportati din basarabia - legea nr. 290/2003 AGABYDENIS AGABYDENIS AM HOTARAREA COMISIEI JUDETENE BRAILA PENTRU APLICAREA LEGII 290/2003 DIN IANUARIE 2009, DAR PANA IN PREZENT NIMENI NU SPUNE NIMIC. CE POT FACE? CUM POT ... (vezi toată discuția)
Cum as putea afla in ce stadiu este un dosar anpr? marius_zvanca marius_zvanca buna ziua!am un dosar legea2noua0 /2003.in jurul anului 2002 a fost depus la primaria de care apartin iar dupa aproimativ 2 ani a fost trimis la ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 ni_leta ni_leta Buna ziua Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva. Incerc sa sintetizez: 1. anul 2003 - am depus cererea la Prefectura insotita de inscrisurile ... (vezi toată discuția)