avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... anulare act aditional
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

anulare act aditional

Acum cativa ani, am facut un credit ipotecar, iar ipoteca a fost pusa pe un imobil al fiicei mele, care l-a cumparat de la o matusa, aceasta rezervandu-si dreptul de abitatie viagera si de intretinere. In vederea obtinerea creditului, matusa a fost de acord cu semnarea unui act aditional de renuntare la cele doua clauze.
Intre timp, matusa s-a razgandit si a obtinut anularea actului in instanta, contractul revenind la forma initiala.
Va rog sa-mi spuneti daca, in aceasta situatie, banca imi va cere sa pun ipoteca pe apartamentul meu.
Cel mai recent răspuns: ionmircea , utilizator 22:23, 12 Martie 2011
Cel mai probabil banca va solicita sa aduceti in locul imobilului ipotecat initial unul care sa aiba cel putin valoarea actuala a creditului (inclusiv dobanzi, comisioane etc.), insa imobilul pe care doriti sa il ipotecati il alegeti dumneavoastra (bineinteles ca si banca va trebui sa fie de acord).
Si daca imobilul meu nu are valoarea celui ipotecat initial ce se intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare !! claudlu claudlu buna ziua. am o mare problema si am nevoie urgent de sfatul sau parerea cuiva. in urma cu 1 an si ceva tataia, mi-a facut un contract de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Propietar - abitatie viagera Lulica Lulica Buna ziua Am nevoie de un sfat: in urma cu 10 ani am cumparat de la matusa mea un apartament (4 camere) la care dansa si-a pastrat dreptul de abitatie ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare - cumparare apartament ipotecat, riscuri florisimi florisimi Va rog sa ma lamuriti ce poate arata urmatorul paragraf dintr-un contract de vanzare: Imobilul nu este grevat de sarcini, cu exceptia ipotecii pentru suma de X ... (vezi toată discuția)