Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate beneficia de somaj?

Sora mea a fost angajata la o SC . Are dreptul la somaj daca in anul 2010 are 8 luni concediu fara plata dupa noua lege ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:56, 14 Martie 2011
Daca in ultimele 24 de luni de la concediere a realizat un stagiu de cotizare de 12 luni are dreptul la somaj chiar daca in interiorul celor 24 de luni sunt 8 luni necotizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E corect sa-mi respinga dosarul pentru somaj? Vicaatuna Vicaatuna Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema? 1). am fost 2 ani de zile in concediu crestere copil si dupa aceasta perioada mi-am depus dosarul ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil aurelian_c aurelian_c Buna ziua, Sotia mea terminat concediu de crestere a copilului pe data de 28-12-2012 si ne intrebam daca poate beneficia de somaj. A fost angajata cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil dupa somaj cristina adriana cristina adriana Beneficiez de somaj pana in 15.aprilie.2010 si sunt insarcinata in aprox. 1 luna, dupa calculul meu ar trebui sa nasc in mai 2010. Este necesar pentru o luna ... (vezi toată discuția)