avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită BO fara acoperire
Discuție deschisă în Executare silită

BO fara acoperire

am semnat in favoarea bancii pentru obtinerea unui credit 1 BO in alb ca avalist.
La scadenta creditului nu am avut banii in cont. Ce va face banca pentru a ma executa silit in baza acelui BO avalizat de mine? Trebuie sa imi faca somatie?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 09:27, 15 Martie 2011
Da. Somatie cambiala trebuie sa primesti. Daca n-o face e grav :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bo avalizat instituit cu titlu executor micha20 micha20 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am avalizat un BO in 30 iun.2006 pt un credit de investitii la o societate. In 2009 banca a cerut ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin in alb mma mma Buna ziua, ma gasesc intr-o situatie neplacuta si va solicit ajutorul. Mi-ati putea raspunde, va rog, la problema pe care o prezint mai jos: societatea la ... (vezi toată discuția)
De ce cere banca unei p.f.sa avalizeze un bo emis de o p.j.? gori macovei gori macovei Am luat mereu credite pe firma. Mereu bancile si-au luat masuri impotriva excrocilor. Nesimtindu-ma, nu m-a deranjat nici ca voiau BO in alb - si chiar ... (vezi toată discuția)