avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul mediu pe unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul mediu pe unitate

buna,noul cod al muncii recent asumat de guvern aduce vreo atingere dreptului de a primi salariul mediu pe unitate la nastere?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 15 Martie 2011
Nu este un nou cod, sunt modificari ale unor articole si nu are legatura cu prima de nastere care este reglementata in CCM.
tudorie_iulian a scris:

buna,noul cod al muncii recent asumat de guvern aduce vreo atingere dreptului de a primi salariul mediu pe unitate la nastere?

Dreptul de a primi un ajutor la nastere este specificat in contractul colectiv de munca la nivel de unitate sau la nivel de ramura de activitate si nicidecum in Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de nastere de la angajator nikoly nikoly buna seara.eu si sotul meu lucram la aceasi societate si vrem sa stim daca vom primim amandoi bani,daca trebuie sa facem 2 cereri pentru a obtine prima de ... (vezi toată discuția)
Salar compensator fara contract colectiv Lioness Lioness Buna ziua. Recent am incheiat activitatea la o societate comerciala si contractul de munca a fost desfacut cu art 65. Angajatorul refuza sa imi acorde un ... (vezi toată discuția)
Se mai acorda salariul mediu pe unitate la nasterea unui copil??? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua! in CCM la niv national 2007-2010 - Art. 51.se specifica: - in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor ... (vezi toată discuția)