avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UNDE MA INTERESEZ DACA UN BLOC ARE BULINA SAU NU
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UNDE MA INTERESEZ DACA UN BLOC ARE BULINA SAU NU

Buna seara
Va deranjez cu o intrebare deoarece am cautat detalii pe net dar nu am gasit raspuns...
As dori sa va intreb unde ma pot interesa de starea unui bloc, daca are bulina rosie sau nu...
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MITULINA , utilizator 21:12, 15 Martie 2011
La Primarie
Bulina ar trebui sa existe pe blocul cu bulina.Din cate stiu , astfel pot fi recunoscute blocurile subrede si cu risc seismic( parca asa se zice).
Uitati-va in listele oficiale ale Primariei
Daca sunati la primaria de sector, va vor spune daca exista o expertiza efectuata pentru blocul respectiv si in ce clasa se risc se incadreaza (atentie la denumirea actuala a strazii/nr. blocului, in multe situatii exista evidente privind riscul seismic pe vechile denumiri ale strazilor/nr. blocurilor).
In cele mai multe cazuri aceste buline au disparut, nimeni nu stie cum ..dar nu-i greu sa intuiesti ca au fost luate de cei care doresc sa-si vanda apartamentele la un pret bun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil cu bulina buna ziua, imobilul in care locuim din sector ... cristina.branescu@yahoo.com cristina.branescu@yahoo.com Imobil cu bulina Buna ziua, Imobilul in care locuim din Sector 4, Bucuresti, apare ca fiind incadrat in clasa 1 de risc seismic in baza unei evaluari facute ... (vezi toată discuția)
Asigurare cristina.00 cristina.00 proprietarii care locuiesc in blocurile catalogate cu risc seismic 1(bulina rosie) sunt obligati sa isi asigure locuinta? (vezi toată discuția)
Despagubire in caz de cutremur din partea statului CarolPopescu85 CarolPopescu85 Buna ziua, Imi cer scuze in cazul in care acest subiect a mai fost abordat in forum - as dori sa stiu daca in cazul unui dezastru precum prabusirea unu bloc ... (vezi toată discuția)