avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot aduce copilul in tara?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot aduce copilul in tara?

am fost in rep. moldova cu sotia si cu copilul la socri (sotia cetatenie moldoveneasca, copilul cetatenie romana ca si mine) am revenit din moldova fara copil si sotie(pe motivul sotiei sa mai ramana copilul cu socrii) acum urmeaza sa merg dupa sotie si copil, daca sotia nu mai este deacord sa-mi dea copilul? UNDE TREBUIE SA MA ADRESEZ? AM SANSE?
Nu explicati toata speta! Sunteti divortati? Copilul a fost incredintat sotiei? De ce sa nu fie de acord sa va dea copilul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte copilului nascut in thailanda rashanea rashanea Buna ziua. Sunt din Moldova dar am si cetatenie Romana, insa sotia mea nu are cetatenie Romana, doar Moldoveneasca. Asteptam un copil in viitor si ne gandim ... (vezi toată discuția)
Recunoastere hotarare incredintare minor luckyfoxy luckyfoxy Buna ziua. Am urmatoarea speta: o moldoveanca a trecut prin toate formalitatile si este acum cetatean roman cu domiciliul in strainatate (in Moldova). A ... (vezi toată discuția)
Acordul celuilalt parinte ca minorul sa paraseasca tara karamell karamell Buna ziua! Sunt divortata , iar in urma divortului am abtinut custodia copilului. Copilul are 14 ani si urmeaza sa participe la un proiect al scolii care ... (vezi toată discuția)