avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul de a primi salariul mediu pe unitate la nastere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul de a primi salariul mediu pe unitate la nastere

acest drept este trecut in contractul colectiv de munca la nivel national. mai este in vigoare acest contract pe 2011?
Cel mai recent răspuns: Rodica2011 , utilizator 09:00, 16 Martie 2011
CCM la nivel national 2007-2010, care prevedea acest drept nu mai este in vigoare, iar pentru 2011 nu exista. Daca aveti in Regulamentul intern sau in CCM la nivel de ramura / unitate prevazut dreptul la plata unui slariu pentru nasterea unui copil, atunci faceti o cerere angajatorului in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai acorda salariul mediu pe unitate la nasterea unui copil??? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua! in CCM la niv national 2007-2010 - Art. 51.se specifica: - in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate oanacarlan oanacarlan Buna dimineata!Va rog sa-mi spuneti daca se mai acorda un salariu mediu pe unitate!V-am trimis ce am gasit referitor la acest drept.Va multumesc! După ... (vezi toată discuția)
Salar mediu pe unitate pt. nasterea copilului ContSters57911 ContSters57911 Buna ziua, va rog sa ma indrumati ce pot face in acest caz: am solicitat acel salar mediu pe unitate pt. nasterea copilului, in luna mai, insa pana in prezent ... (vezi toată discuția)