avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... forma legala de munca in timpul concediului ingrijire ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

forma legala de munca in timpul concediului ingrijire copil

Buna ziua!
Exista vreo forma legala de munca cu timp partial (2 ore pe zi) in timpul concediului pentru ingrijirea copilului pana la doi ani si fara a pierde indemnizatia aferenta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 16 Martie 2011
NU!
In timpul CCC nu puteti sa aveti venituri impozabile (din acelea care se iau in calcul la indemnizatia pentru CCC) fara sa va fie suspendata indemnizatia de CCC.
slavi a scris:

Buna ziua!
Exista vreo forma legala de munca cu timp partial (2 ore pe zi) in timpul concediului pentru ingrijirea copilului pana la doi ani si fara a pierde indemnizatia aferenta?
Multumesc


In cazul realizarii de venituri supuse impozitului pe venit pe perioada CCC, indemnizatia nu se pierde , ci se va suspenda plata acesteia ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil vs contract individual de munca sflori13 sflori13 Buna ziua, Am cateva nelamuriri si, va rog, sa ma ajutati cu intelegerea prevederilor legale in acest sens. Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana in ... (vezi toată discuția)
Voi beneficia de indemnizatie pentru ccc daca am fost angajata cu 2h/zi? monyca_moldovan monyca_moldovan Buna ziua, am o intrebare, sunt angajata cu 2 ore din 2007, iar anul acesata in decembrie o sa am un copil, o sa beneficiez de ajutorul pentru ingrijire ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am și eu nevoie de o informație. timp de aproape ... Niko91 Niko91 Bună ziua,am și eu nevoie de o informație. Timp de aproape 2 ani am lucrat la 4 ore și în luna noiembrie a anului trecut am rămas însărcinată,as dori ... (vezi toată discuția)