baietzika 
	    	Utilizator

baietzika 
	    	Utilizator	    

ContSters172400 
	    	Utilizator

ContSters172400 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 georgiana.td	                   

Buna ziua.
Am copilul elev in clasa a II a la o scoala din Bucuresti. La inceputul acestui an a venit o colega noua, diagnosticata cu ADHD , ramasa repetenta ... (vezi toată discuția)
	                    georgiana.td	                   

Buna ziua.
Am copilul elev in clasa a II a la o scoala din Bucuresti. La inceputul acestui an a venit o colega noua, diagnosticata cu ADHD , ramasa repetenta ... (vezi toată discuția)

Anca Tampa	                   

Buna ziua,
Am un fiu in clasa a IV-a  care a dat admitere la o clasa de performanta, creata in scoala generala la care se afla. A luat acest examen si ... (vezi toată discuția)
	                    Anca Tampa	                   

Buna ziua,
Am un fiu in clasa a IV-a  care a dat admitere la o clasa de performanta, creata in scoala generala la care se afla. A luat acest examen si ... (vezi toată discuția)

ContSters172400	                   

Buna seara, 
Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters172400	                   

Buna seara, 
Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)