avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine poate dispune concedierea unei invatatoare care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine poate dispune concedierea unei invatatoare care are un comportament neadecvat?

Va rog din suflet sa ma ajutati: cine poate concedia o invatatoare abuziva, care a instituit un regim de teroare in clasa copilului meu, care este in clasa a III-a? Am facut sesizare scrisa catre conducerea colegiului si catre inspectoratul scolar judetean, am dat-o la ziar, am fost invitata la discutii cu directoarea colegiului, care mi-a spus ca de trei ani se roaga de ea sa plece nu numai de la colegiu ci din intregul sistem de invatamant. Singurul lucru pe care conducerea scolii il poate face este sa declanseze o ancheta disciplinara, sa ii dea mustrare si sa ii de calificativ mic la evaluarea anuala. Sunt ferm determinata sa nu las aceasta invatatoare sa distruga caracterul in formare al copilului meu si al generatiilor urmatoare. Cum fac sa scap de ea? Va rog sa ma ajutati

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters172400 , utilizator 18:21, 19 Martie 2011
mutati copilul in alta clasa. sau ca o forma de protest adresata directiunii scolii si inspectoratului toti parintii sa solicite transferul copiilor in alta clasa si ducand la desfiintarea claei cineva tb sa ia masuri mai clare. o puteti acuza in vreun fel de vreo fapta penala? un reportofon in ghiozdanul copilului. poate gasiti ceva concret. daca eacuzata de o fapta penala care are legatura cu serviciul automat va fi suspendata pana la terminarea anchetei. dar nu o reclamati fara probe ca exista si denunt calomnios si va stoarce apoi de bani.
O discutie pe care am avut-o cu ea, am inregistrat-o pe telefon. In aceasta discutie a recunoscut ca ii trage pe copii de par, dar " nu ca sa-i doara, ci doar ca sa-i sperie".
Si in discutia cu directoarea scolii a declarat ca i se pare ca nu este suficient de dura. Solutia de a-mi muta copilul la alta clasa nu o iau deocamdata in considerare. Aceasta persoana nu are ce cauta in invatamant, conform spuselor d-nei director si vreau sa o determin pe ea sa plece. Are grave probleme psihice aceasta invatatoare, dar le camufleaza perfect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme elevi clasa a ii-a georgiana.td georgiana.td Buna ziua. Am copilul elev in clasa a II a la o scoala din Bucuresti. La inceputul acestui an a venit o colega noua, diagnosticata cu ADHD , ramasa repetenta ... (vezi toată discuția)
Admitere clasa a v-a Anca Tampa Anca Tampa Buna ziua, Am un fiu in clasa a IV-a care a dat admitere la o clasa de performanta, creata in scoala generala la care se afla. A luat acest examen si ... (vezi toată discuția)
Invatamant (probleme cu invatatoarea) ContSters172400 ContSters172400 Buna seara, Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)