avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrarile video pot fi folosite ca probe?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrarile video pot fi folosite ca probe?

Seful meu ma hartuit 5 ore pe mine si un subaltern al meu pina am spus ce a vrut el,prin ceea ce am spus noi ne incriminam de fals si uz de fals.Credem ca toata discutia a fost filmata.Poate folosi ca proba acea filmare?Nu exista o autorizare a unui procuror, pentru ca deocamdata nu sa facut nici-o plingere.
Cel mai recent răspuns: Vlad-Fr , utilizator 23:17, 20 Martie 2011
e mai complicat... Nu politia sau procurorul va filmat asa ca nu avea nevoie de nicio autorizatie. In anumite conditii pot sa fie folosite ca probe..
In principiu, inregistrarea poate fi folosita ca si dovada, fiind chiar una solida, daca se dovedeste ca nu e un fals si ca persoanele din filmare sunteti dumneavoastra, colegul si seful. Nu aveti nevoie de autorizatie pentru ca nu e o filmare efectuata de vreun agent de politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost acuzat pe nedrept si vreau sa stiu daca as avea de castigat daca ii dau in judecata reall reall am fost intr un hipermarket sa cumpar niste produse.am cumparat 5 produse de aceelasi fel,ajungand la casa casierita a observat ca pe un produs din cela 5 era ... (vezi toată discuția)
Falsuri ContSters129185 ContSters129185 Fara voia mea am devenit girant la un CAR, unde un fost coleg a facut un imprumut, folosind adeverinta falsa de venit, copie dupa C.I.,datele mele personale si ... (vezi toată discuția)
Filmare fara acordul persoanei cristianM2014 cristianM2014 Buna ziua, Sunt intr-o situatie foarte complicata in momentul de fata. In urma cu aproximativ o luna sotia, la insistentele si manipularile unui ... (vezi toată discuția)