avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare pentru vanzarea la festival
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare pentru vanzarea la festival

Daca stie cineva, am nevoie de o infoirmatie.
Vreau sa stiu daca pentru vanzarea la un festival este necesara autorizarea cu obiectul de activitate de comert in standuri si piete. Nu este un comert care se va face permanent, doar cu ocazia anumitor festivale organizate de primarie ( de ex. festivalul berii).
As vrea sa stiu daca imi trebuie si casa de marcat pentru acesta vanzare.
Eu sunt firma de productie, respectiv aplicare ambleme pe tricouri. Cod Caen Publicitate.

De asemenea, as dori sa stiu, daca am nevoie si de autorizarea, pentru comert? Activitatea mea este doar de servicii pe baza de comanda

Va multumesc pentru sprijin
Cel mai recent răspuns: loredanatalpai , utilizator 08:28, 6 Iunie 2008
Printr-un act aditional la Actul Constitutiv veti stabili extinderea obiectului de activitate ( ca activitati secundare) si le veti inregistra la registru, chiar daca veti desfasura acele activitati doar sporadic. Autorizarea lor nu e complicata, veti primi toate indrumarile de la registru.
cunosc modul de autorizare, insa doresc sa stiu daca am nevoie. Mai mult ma intereseaza daca am nevoie de casa de marcat. Pentru ca eu lucrez doar pe baza de contract si factura pt. persoane juridice in general
deci ma intereseaza daca ar fi obligatoriu autoriarea comertului in cazul meu. Repet, nu este un comert permanent, se va desfasura doar la festivaluri, unde in mod normal primesti autorizarea din partea organizatorilor pentru cele 2 zile.

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert prin standuri si piete miruna.c miruna.c Pentru ca un SRL sa poata desfasura comert intr-un loc public ( piata de ex ) trebuie sa deschida punct de lucru in acel loc? Dar pentru a putea vinde la un ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Vanzari - cumparari produse numismatica spava777 spava777 Buna ziua ! In timpul liber doresc sa ma ocup de vanzarea- cumpararea produselor numismatice. Doresc sa aflu care este \\" forma \\" legala ptr a practica ... (vezi toată discuția)