MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat

MARGARETA  STANCIU 
	    	Avocat	    

ioana_moraru92 
	    	Utilizator

ioana_moraru92 
	    	Utilizator	    

ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

doar atat?am inteles ca i se face si dosar penal din cauza aceasta si de acea ma gandeam ca i s-ar mai adauga la pedeapsa .din cate am inteles el are sau avea sanse sa iasa in toamna aceasta cand intra noul cod penal in viogoare adica octombrie 2011.mai are sanse?va multumesc mult de tot.
 ioana_moraru92 
	    	Utilizator

ioana_moraru92 
	    	Utilizator	    

andreeapetrescu	                   

Buna ziua,
Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o problema. Unei cunostinte care se afla in regim de detentie momentan i s-au intamplat urmatoarele: la ... (vezi toată discuția)
	                    andreeapetrescu	                   

Buna ziua,
Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o problema. Unei cunostinte care se afla in regim de detentie momentan i s-au intamplat urmatoarele: la ... (vezi toată discuția)

IULIA47	                   

Buna seara, vin cu deosebita rugaminte sa-mi confirmati sau i-mi imfirmati daca se poate formula cerere de reabilitare judecatoreasca conform codului penal si ... (vezi toată discuția)
	                    IULIA47	                   

Buna seara, vin cu deosebita rugaminte sa-mi confirmati sau i-mi imfirmati daca se poate formula cerere de reabilitare judecatoreasca conform codului penal si ... (vezi toată discuția)

mely_mely16	                   

buna as dori sa aflu ce sanse ar if  in recurs ca contopirea de pedepse sa se  admita  mentionez ca  sunt 2 fapte  un furt in 2007 in primavara si o talharie ... (vezi toată discuția)
	                    mely_mely16	                   

buna as dori sa aflu ce sanse ar if  in recurs ca contopirea de pedepse sa se  admita  mentionez ca  sunt 2 fapte  un furt in 2007 in primavara si o talharie ... (vezi toată discuția)