avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detinut - telefon mobil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detinut - telefon mobil

daca unui detinut i se gaseste asupra lui in arest telefon mobil si exista dovezi care este sanctiunea si cat i se adauga la pedeapsa?de exemplu daca avea de facut 5 ani i se adauga?multumesc
Cel mai recent răspuns: ioana_moraru92 , utilizator 19:19, 27 Martie 2011
avocat33 a scris:

da cum spunea colegul de mai sus...atunci situatia de sus va fi o circumstanta negativa in cazul institutiei eliberarii conditionate.din pacate...insa nu inteleg ce cauta in arestul politiei..nu mi-e clar acest aspect

Da, in ceea ce priveste liberarea conditionata ar putea avea probleme daca se va face raport insa...am intalnit situatii in care instantele nu au fost infuientate negativ de acest aspect.
Prin urmare, se poate spune ca orice este posibil...
Referitor la arestul politiei am inteles ca se poate sa existe si aceasta ipoteza chiar daca este condamnat definitiv...
numai cei de sus trebuie sa-si spele pacatele ?
eu consider ca cine a gresit trebuie sa plateasca.
din cate vad eu sotul dvs nu prea a inteles mare lucru din faptul ca a fost condamnat si chiar si in stare de detinere tot incalca legea.
probabil ca inca nu constientizeaza gravitatea faptelor sale insa cand se va apropia de comisia de propuneri pentru liberare conditionata isi va schimba atitudinea.
pai tinand cont ca a fost judecat gresit si este neviniovat si l-au bagat acolo pentru alte interese consider ca nu are ce cauta acolo.ce nu ati mai inalnit si oamenii nevonivati in puscarie?eu cred ca da...dat afptul ca el se judeca de 12 ani si tocmai acum i s-a dat sentinta e un semn al intrebari.dar e foarte usor sa judeci din afara.
Doamna,
Daca intr-adevar l-au gasit cu mobil, atunci se face raport de incident si nu i se mai da dreptul la vizite, pachete si convorbiri telefonice o luna sau doua.
In plus la eliberarea conditionata va fi amanat cu minim 6 luni.
I s-a facut raport de incident? Adica puteti sa mergeti la vorbitor sau sa-i dati pachet?
da am fost vineri...am avut dreptul si la pachet...acum sa vedem ce decizii se vor lua asupra acestui fapt mai sunt declarati de dat si tot asa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de reabilitare judecatoreasca IULIA47 IULIA47 Buna seara, vin cu deosebita rugaminte sa-mi confirmati sau i-mi imfirmati daca se poate formula cerere de reabilitare judecatoreasca conform codului penal si ... (vezi toată discuția)
Infractiune sau abatere disciplinara? andreeapetrescu andreeapetrescu Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati intr-o problema. Unei cunostinte care se afla in regim de detentie momentan i s-au intamplat urmatoarele: la ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am la recurs la o contopire de pedespse? mely_mely16 mely_mely16 buna as dori sa aflu ce sanse ar if in recurs ca contopirea de pedepse sa se admita mentionez ca sunt 2 fapte un furt in 2007 in primavara si o talharie ... (vezi toată discuția)