Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

s.tanase 
	    	Utilizator

s.tanase 
	    	Utilizator	    

cris2279 
	    	Utilizator

cris2279 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 danciuvaleria	                   

Buna seara.Sunt studenta in anul II,am 22 de ani si am pensie de urmas de la tatal meu de 400 de lei.Ma pot angaja pe un salariu de 700 de lei si sa iau si ... (vezi toată discuția)
	                    danciuvaleria	                   

Buna seara.Sunt studenta in anul II,am 22 de ani si am pensie de urmas de la tatal meu de 400 de lei.Ma pot angaja pe un salariu de 700 de lei si sa iau si ... (vezi toată discuția)

ZIMTAALI	                   

As dori sa stiu daca s-au facut modificari la legea 263/2010, art.118, care prevedea faptul ca copilul care beneficeaza de pensie de urmas pot cumula si alte ... (vezi toată discuția)
	                    ZIMTAALI	                   

As dori sa stiu daca s-au facut modificari la legea 263/2010, art.118, care prevedea faptul ca copilul care beneficeaza de pensie de urmas pot cumula si alte ... (vezi toată discuția)

ranedo	                   

Buna ziua!
Sant pensionat pentru limita de varsta cu decizie de la 01.06.2014.Am o oferta de un loc de munca cu contract pe o perioada nedeterminata la o ... (vezi toată discuția)
	                    ranedo	                   

Buna ziua!
Sant pensionat pentru limita de varsta cu decizie de la 01.06.2014.Am o oferta de un loc de munca cu contract pe o perioada nedeterminata la o ... (vezi toată discuția)