avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... infarct in timpul serviciului urmat de operatie la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

infarct in timpul serviciului urmat de operatie la inima

in urma cu 3 ani tatal meu a suferit un infarct in timpul unei curse cu autocarul fiind in timpul serviciului.........a necesitat apoi operatie la inima urmand apoi a se pensiona pe caz de boala............bani pt operatie au fost dati de la locul de munca sub forma de C.A.R. semnand contractul..............firma respectiva avea vro obligatie financiara fata de tata..........alta decat cea sub forma de CAR,,,,,,,,,bani acum tre sa ii returneze...............avea firma alte obligati in cazul asta ........
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 20:14, 24 Martie 2011
Ar fi avut, dar acum 3 ani. Era accident de munca si trebuia cercetat ca atare. Daca firma nu l-a declarat atunci si nu s-a inregistrat cu el, acum este prea tarziu pentru orice. Si nici tatal dvs nu a facut sesizare la ITM...pacat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este considerat accident de munca? alissha alissha Buna ziua, Fratele meu era sofer pe autocar la ATLASSIB, La intoarcerea in tara ( 23.08.2015) el a condus 1 ora dupa care a spus colegului ca se simte ... (vezi toată discuția)
Infarct miocardic acut! magda_38 magda_38 Buna ziua! Am facut un infarct miocardic in timp ce ma aflam in detasare in Spania, trimis de firma la care lucrez. Mentionez ca sunt conducator auto pe ... (vezi toată discuția)
Daca se poate pensiona hoina hoina As dori sa stiu daca in urmatoarea situatie reala se poate pensiona 1/operatie pe inima dupa infarct miocardic sever cu triplubypass 2/diabet zaharat ... (vezi toată discuția)