avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant, doar online?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant, doar online?

buna. eu am avut un magazin,si am suspendat activitatea de 1 an. contabila imi depunea bilantul pe 0. inteleg ca din iunie,nu se mai poate depune decat online, cu semnatura digitala? pai,asta ce presupune? eu oricum nu mai am activitate,si astept sa treaca cei 3 ani. nu mai vreau sa investesc nici un ban,in ceva mort...multumesc
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 02:50, 28 Martie 2011
Bilantul aferent anului 2010 se depume pana la finele lunii Mai 2011, la ghiseele anaf.
multumesc. asta stiu,dar contabila mea zicea ca din iunie incolo..... cum fac? poate nici nu sint in tara... si ce fac?
Pai ati intrebat de bilant, si acesta se poate depune cu semnatura normala.
Din 01.07.2011 intradevar va trebui semnatura digitala pentru declaratii. Bilantul inca nu s-a precizat daca se v-a depune online cu semnatura electronica incepand cu acesta data.
tot nu inteleg... si cum o sa fie acea semnatura electronica? sincer eu nu mai sint interesat sa reiau activitatea,si nici sa mai dau bani degeaba. nu mai depun deloc,si poate o sa se radieze automat,eu din pensia de 540 lei,nu mai pot investi in ceva mort
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Semnatura digitala bandi2 bandi2 eu amsusendat activitatea acum 1 an,vreau sa fac derogarea aceea,nu sint dator la finante,vreau sa intreb,dupa aceea se mai depun declaratii pe 0? sau doar ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna, vreau sa intreb,am suspendat activitatea la magazin,acum 5 luni...si nu mai vreau sa deschid niciodata... contabila depune bilantul pe 0 cind trebuie... ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna.tot nu sint lamurit... am suspendat activitatea firmei,(magazin),si nu mai doresc sa mai investesc ptr radiere... si nici nu pot, ca la anul plec in ... (vezi toată discuția)