avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant, doar online?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant, doar online?

buna. eu am avut un magazin,si am suspendat activitatea de 1 an. contabila imi depunea bilantul pe 0. inteleg ca din iunie,nu se mai poate depune decat online, cu semnatura digitala? pai,asta ce presupune? eu oricum nu mai am activitate,si astept sa treaca cei 3 ani. nu mai vreau sa investesc nici un ban,in ceva mort...multumesc
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 02:50, 28 Martie 2011
Oricum nu mai puteti lua in calcul varianta expusa de colega de mai sus, deoarece incapand cu 01.01.2011, bilantul va fi depus doar la finante, nu se mai merge cu el si la registru.
multumesc. si daca din semestrul 2 nu mai depun bilantul pe 0,ce se intampla?poate nici nu o sa fiu in tara, si sa nu mai platesc si contabila degeaba.
Cel mai bine este sa faceti o mica investitie (300 - 400 lei) si sa incercati lichidarea voluntara a societatii. Singurul impediment ar fi opozitia furnizorilor. Insa, daca datoriile dvs. nu sunt foarte mari, acestia vor prefera sa nu porneasca o actiune in instanta.

Eu cred ca merita incercat. Cel care decide sunteti dvs.

Daca nu faceti ce v-am recomandat, e bine sa depuneti bilantul. Amenzile sunt destul de mari si e mai bine sa dati unui contabil cateva zeci de lei.
multumesc. incerc sa obtin derogarea aceea,ca sa nu tot depun bilantul,mai ales ca contabila mea,are alte firme,acum ca eu am inchis....ma intereseaza,sa nu mai investesc mult, ca vorba aia... de aceea am inchis,ca nu am bani
chiar daca obtineti derogarea situatiile financiare anuale trebuie intocmite si depuse.
raportarea pt luna iunie nu se mai face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura digitala bandi2 bandi2 eu amsusendat activitatea acum 1 an,vreau sa fac derogarea aceea,nu sint dator la finante,vreau sa intreb,dupa aceea se mai depun declaratii pe 0? sau doar ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna, vreau sa intreb,am suspendat activitatea la magazin,acum 5 luni...si nu mai vreau sa deschid niciodata... contabila depune bilantul pe 0 cind trebuie... ... (vezi toată discuția)
Radiere firma bandi2 bandi2 buna.tot nu sint lamurit... am suspendat activitatea firmei,(magazin),si nu mai doresc sa mai investesc ptr radiere... si nici nu pot, ca la anul plec in ... (vezi toată discuția)