Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

bunaseara...am o fetita de 4 ani,am locuit impreuna in Italia,dar cind am venit in vizita in Romania,tatal fetitei n_a vrut sa se mai intoarca ,si a oprit si fetita,ce pot face sa_mi cresc copilasul ,nu mai rezist sa traiesc departe de ea: ajutati_ma va rog,macar cu un sfat, multumesc
Cel mai recent răspuns: nicolo , utilizator 23:06, 26 Martie 2011
Aveti hotarare de incredintare a minorei?
nu am incredintare,nu suntem casatoriti legitim,fetita poarta numele tatalui...el nu a vrut sa sa mai intoarca in Italia,si nu vrea sa_mi dea nici fetita....imi spune mereu ca doar cu hotarare de la tribunal o sa mi_o dea....
Dati-l in judecata pt incredintarea minorei.
Angajati-va avocat.
Succes!
va multumesc...credeti ca as reusi? pt ca eu momentan locuiesc in Italia(am contract de inchiriere),lucrez aici(am contract de munca) fetita a urmat o gradinita aici,in Romania nu mai am pe nimeni,toata familia mea este aici,el locuieste in Romania,in casa parintilor .Multumesc
Puteti angaja un avocat chiar si asa. Discutati prin telefon, e-mail etc. si platiti prin ordin de plata sau alte modalitati la distanta.

Alte discuții în legătură

Cum fac sa obtin custodia fetitei? taboni taboni salve.locuiesc de 6 ani in italia,am o fetita de 4 ani care ii poarta numele barbatului cu care stau,chiar daca acesta nu este tatal ei,dar a recunoscuto si ii ... (vezi toată discuția)
Despartirea concubinilor. la cine ramane copilul? ANAMARIA03 ANAMARIA03 Am o relatie e concubinaj din 2006.In 2010 am plecat in Italia la concubin si am locuit cu parintii acestuia timp de aproximativ 2 ani.In 2011 s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Caderi din drepturi VILCU MARIA CRISTINA VILCU MARIA CRISTINA Buna ziua. Ma numesc Vilcu Maria si acum 5ani am avut o relatie nelegitima timp de 3 ani din care a rezultat o fetita. Fostul meu concubin nea parasit acum ... (vezi toată discuția)