avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare si radiere la cererea ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare si radiere la cererea ORC

1-Am infiintat o firma in 2005 , nu am avut niciodata activitate, am suspendat activitatea in ultimii 3 ani doar la finante(la registru nu )pana pe 31 martie anul asta.Nu am depus la registru bilanturile si srl_ul a fost dizolvat si acum anul asta a fost si radiat. Firma apare radiata si pe site-ul ministerului de finante -dizolvare cu lichidare(radiere).Am primit acasa hotararea de radiere de la judecatorie. Intrebarea mea este daca mai trebuie sa depun vreo declaratie, vreun act.
2- Am fost asociat unic, daca in viitor se va ivi vreo oportunitate pot face o alta societate cu asociat unic?Sau altfel?
Cel mai recent răspuns: sovid , utilizator 13:35, 4 Aprilie 2011
La prima intrebare Nu
La a doua Da, dar trebuie sa verificati daca nu cumva aveti cazier fiscal .
va multumesc!
As mai avea o intrebare. contul din banca nu a fost inchis si ar mai fi ceva bani din capitalul social depus la infiintare ce se intamla cu contul si banii?
Solicitati de la registrul comertului un certificat constatator din care sa reiasa ca societatea a fost radiata, va prezentati cu el la banca pentru a solicita inchiderea contului si restituirea sumei depusa ca si capital.
va multumesc!

Alte discuții în legătură

Lichidare firma Mara Ionescu Mara Ionescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. In anul 2004 firma mea a fost dizolvata pentru nedepunerea bilantului la Registrul Comertului. Aveam niste ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent ccoco ccoco buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate lorellay lorellay Buna ziua, Am o societate infiintata cand eram studenta in anul 2004.Societatea nu a avut niciodata activitate. In anul 2006 am primit citatie pentru ... (vezi toată discuția)