avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

am fost sunat de un agent de politie si mi-a propus sa ma prezint la sediul lor pentru a-mi aduce la cunostinta de o citatie in care o persoana se plange de faptul ca o deranjez acasa, spuna-du-mi ca daca nu ma prezint imi trimite amenda acasa.ce am eu acolo ori citatie ori proces verbal?
Cel mai recent răspuns: avdlv , utilizator 15:35, 12 Iunie 2008
Este vorba de citatie .... procesul-verbal se intocmeste ulterior.
Normal ar fi ca, citatia sa va fie transmisa prin posta si nu sa va faca invitatia telefonic sa va prezentati la Circa de politie.
pai da ca asa ma gandeam si eu.persoana respectiva nu are decat numarul meu de telefon.daca ma prezint lasectia de politie normal ca voi fi legitimat ,nu?si asa vor avea si datele mele, iar la o noua "plangere' imi vor trimite procesul verbal la adresa?
da, veti fi legitimat si pus sa dati o declaratie cu privire la faptele de care sunteti acuzat.
pai eu nu am facut nimic dar sincer nu m-as prezenta mai ales ca e vb de un alt oras eu sunt din braila si e vb de orasul galatzi unde trebuie sa ma prezint.ce sfat imi dati?va multumesc
In mesajul initial ati precizat ca agentul de politie v-a comunicat ca este vorba de o plangere afcuta de catre o persoana care afirma ca o deranjati acasa :-/
Care casa? .... aveti mai multe resedinte? ... eu nu prea vad legatura dintre Galati si Braila :-/

Alte discuții în legătură

Amenda deranjarea linistii publice annitha annitha ce se poate face daca ai primit o amenda pt deranjarea linistii publice,fara sa fi comis aceasta fapta,printr-un proces verbal trimis prin posta,proces ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca o asemenea amenda pentru anulare ? dcostyn dcostyn Buna ziua Am si eu o intrebare. Acum o saptamana mi s-a intamplat un eveniment oarecum ciudat. Am venit de la o partida de fotbal si am ajuns in spatele ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru deranjarea linistii publice predavlad predavlad Buna ziua, Acum cateva zile am chemat cativa prieteni pe la mine sa bem o bere, si cu asta a venit si muzica la un nivel nu foarte ridicat (parerea mea), ... (vezi toată discuția)