Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

sunt divortata, minorul mi s-a incredintat mie spre crestere, pensia alimentara este de 130 ron. el munceste in strainatate si castiga foarte bine dar nu am nici o dovada .cum as putea sa fac sa demonstrez ca el munceste ca sa deschid un proces pentru marire de pensie alimentara?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:33, 27 Martie 2011
E cam greu .Trebuie sa indicati precis domiciliul lui si locul de munca .Instanta va face unele demersuri .
ar trebui sa aveti o copie dupa contractului sau de munca sau in cel mai rau caz sa cunoasteti adresa, sediul social al firmei unde lucreaza fostul dvs sot in strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire pensie alimentara eu_monica eu_monica Buna ziua, sunt divortata de fff multi ani si am un copil in varsta de 12 ani pe care-l cresc singura, cu o pensie alimentara de 100 ron/luna. Am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara DutaMariana DutaMariana In urma divortului , mi s+a incredintat spre crestere si educare un minor care are varsta de 15 ani . Tatal nu are servici in tara , este plecat in strainatate ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara emyly2008 emyly2008 Buna ziua. Am si eu o problema si as avea nevoie de un sfat.Acum 2 luni eu si sotul meu ne-am despartit.Cum as putea sa-l dau in judecata pentru pensie ... (vezi toată discuția)