avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... postnatal si cic angajator partime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

postnatal si cic angajator partime

Cum tb procedat in cazul in care salariata insarcinata va intra in postnatal la angajatorul la care lucreaza cu norma intreaga vis-a-vis de alt contract cu norma partiala la alt angajator?
Dar indemnizatia pt cresterea copilului?
Exista o propunere a Rovanei Plumb ca indemniz de maternitate sa fie 100% platita, iar concediul pt maternitate sa fie de 18 sapt. Se aplica in Romania?
Cel mai recent răspuns: Dana Oancea , Consilier juridic 18:27, 31 Martie 2011
Toate drepturile se vor acorda la angajatorul unde lucreaza cu norma intreaga.
Propunerea RP nu a fost inca aprobata.
in acest caz, ce acte tb prezentate la angaj part time? nu ar tb suspendat cim dupa nastere? iar la stab indemniz de crest a copilului, nu se ia in consid si venitul din cim cu part time?or, pt aceasta nu ar tb sa existe postnatal si la acest angajator?
Trebuie sa suspende c.i.m. la ambii angajatori ... la stabilirea cuantumului indemnizatiei pentru CCC se iau in calcul toate veniturile realizate supuse impozitului pe venit ...... in speta, este vorba despre veniturile realizate din salarii in baza celor doua c.i.m.
La angajatorul unde lucrari cu norma intreaga cim va fi suspendat de drept, iar la celalalt va trebui sa solicitati dvs.
Chiar nu se poate acorda un drept de doua ori: nici prenatal, nici post natal, nici concediu pentru cresterea copilului.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
ContSters193035, utilizator
AURORA CIOROBEA a scris:

La angajatorul unde lucrari cu norma intreaga cim va fi suspendat de drept, iar la celalalt va trebui sa solicitati dvs.
Chiar nu se poate acorda un drept de doua ori: nici prenatal, nici post natal, nici concediu pentru cresterea copilului.


Nu este vorba despre nicio suspendare de drept a c.i.m. ... ambele suspendarii au loc la initiativa salariatului in cazul CCC.

Suspendarea de drept intervine pentru concediul de maternitate.

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate si doi angajatori rodicasuta53 rodicasuta53 Ptr o persoana care lucreaza cu contract de munca de 8 ore la stat si contract de munca de 4 ore la privat unde/cum se calculeaza concediul de maternitate??? ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal gabi1983 gabi1983 lucrez la o firma cu carte de munca norma intreaga si la o fundatie cu jumatate de norma si cu carte de munca;trebuie sa imi iau in ambele parti concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului flautella flautella Buna ziua.Sunt angajata ca artist instrumentist in Filarmonica ,cu norma de baza si profesor titular cu contract de munca pe perioada nedeterminata in ... (vezi toată discuția)