avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... postnatal si cic angajator partime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

postnatal si cic angajator partime

Cum tb procedat in cazul in care salariata insarcinata va intra in postnatal la angajatorul la care lucreaza cu norma intreaga vis-a-vis de alt contract cu norma partiala la alt angajator?
Dar indemnizatia pt cresterea copilului?
Exista o propunere a Rovanei Plumb ca indemniz de maternitate sa fie 100% platita, iar concediul pt maternitate sa fie de 18 sapt. Se aplica in Romania?
Cel mai recent răspuns: Dana Oancea , Consilier juridic 18:27, 31 Martie 2011
asta am inteles, multumesc, dar altceva am intrebat
de ex, intru in prenatal, duc cm la angajatorul fulltime, dar nu si la cel partime.sunt obligata sa il duc?
de asem, ducand un medical (pt concediu de maternitate in acest caz) postnatal, ca sa iau ulterior indemniz de crest copil din 2 venituri, este necesar ca la ambii angajatori sa fi avut postnatal efectuat de cel putin 42 zile, deci si cu susp de ctr? sau la ctr cu norma fulltime se poate face asta, in timp ce cel cu norma parttime sa mearga in cont pana intru in ccc?
multumesc
Dupa cum v-am scris mai sus este obligatoriu sa prezentati cm la ambii angajatori. Nu aveti cum sa apareti intr-o parte in cm si in cealalta parte sa mergeti la munca. Este logic ca CM se elibereaza pentru ca nu va puteti duce la munca.
De asemenea, la intrarea in CIC ambii angajatori trebuie sa precizeze faptul ca ati efectuat 42 zile de postnatal si data la care s-au implinit acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate si doi angajatori rodicasuta53 rodicasuta53 Ptr o persoana care lucreaza cu contract de munca de 8 ore la stat si contract de munca de 4 ore la privat unde/cum se calculeaza concediul de maternitate??? ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal gabi1983 gabi1983 lucrez la o firma cu carte de munca norma intreaga si la o fundatie cu jumatate de norma si cu carte de munca;trebuie sa imi iau in ambele parti concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului flautella flautella Buna ziua.Sunt angajata ca artist instrumentist in Filarmonica ,cu norma de baza si profesor titular cu contract de munca pe perioada nedeterminata in ... (vezi toată discuția)