avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restante intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restante intretinere

Buna ziua,

In luna octombrie 2007, mai exact pe data de 23 am cumparat un ap.Vanzatorul a adus adeverinta de la asoc de proprietari ca nu are restante fiind la zi pana in luna august, intretinerea pe luna sept si octombrie nefiind calculata.Pe baza acestei adeverinte si pe clauza din contract(eu vanzatoarea ma oblig sa platesc cotele de intretinere din lunile august, septembrie si octombrie).Vanzatoarea nu a platit si eu risc sa fiu data in judecata de asociatia de proprietari pt faptul ca refuz sa platesc intretinerea pe lunile respective.

Astept pareri si opinii!

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 17:14, 11 Iunie 2008
Formulati o adresa catre asociatie in care veti arata ca pe acele luni este obligata fosta proprietara sa achite cheltuielile de intretinere, atasand si o copie dupa contractul de vanzare- cumparare.
In cazul in care asociatia va actioneaza in judecata, veti atasa la dosar intampinarea cu aceleasi aparari si veti depune si acolo o copie dupa contract.
E f. bine ca s-a trecut in contractul incheiat aceasta clauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata intretinerii ultimelor 2 luni inainte de vanzarea unei locuinte cand intretinerea nu este afisata. nickalai17 nickalai17 Buna ziua, Am cumparat un apartament in noiembrie anul trecut si am o problema cu asociatia de locatari. Cand am cumparat apartamentul fostului proprietar i ... (vezi toată discuția)
Restanța fostului proprietar și penalizările aferente mi se pun mie pe lista de întreținere. nu mi se pare normal, eu am cumpărat apartamentul fără datorii, ce pot face? Zuza13 Zuza13 Acum 1 an de zile am cumpărat 1 apartament.Fostul proprietar are o restanță la întreținere în valoare de 700 lei pe care nu a achitat o ,si acum a ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de intretinere - asociatie de proprietari nicolaescu43 nicolaescu43 Suntem o asociatie de proprietari. Am actionat in instanta unul dintre proprietari, deoarece nu si-a platit intretinerea.Am solicitat ca sa fie obligat de ... (vezi toată discuția)