avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... -Angajat-
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

-Angajat-

Buna ziua!

Sunt asociatul unic al unui SRL nou infiintat care urmeaza sa functioneza ca si microintreprindere.Am inteles ca trebuie sa am un angajat in maxim 30 de zile de la eliberarea actelor.Avand in vedere ca domeniul de activitate al SRL-ului este reprezentat de codul caen 0161, pot angaja un operator mecanic (tractorist necalificat) chiar daca pe societate nu am niciun utilaj, acestea urmand sa fie achizitionate in urmatoarele luni?

Ce acte imi trebuiesc pentru angajare?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:09, 5 Aprilie 2011
Imi cer scuze, ce inseamna c.i.m?
CIM = Contract individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui srl george88 george88 buna ziua,pentru deschiderea unui srl in romania si angajarea de personal in domeniul agriculturii dar pentru germania care sunt pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)
S.r.l. barbu1941 barbu1941 Conditiile de angajare de personal intr-o SRL? (vezi toată discuția)
Pot să fiu angajatul firmei mele? Iulita Bambuch Iulita Bambuch Bună seara.. Dacă am deschis SRL fără angajați pot să fiu angajatul firmei mele? Dacã da ce demersuri sunt necesare? Vă mulțumesc.. (vezi toată discuția)