avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete cadou pt mamicile aflate in cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete cadou pt mamicile aflate in cic

Mamicile profesoare aflate in cic primesc tichete cadou?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 13 Iunie 2008
este la latitudinea angajatorului.
eu consider ca nu, avad in vedere in aceasta perioada contractul individual de munca este suspendat, nu presteaza munca
Tichetele cadou se pot utiliza pentru campanii de marketing, studiul pieţei, promovarea pe pieţe existente sau noi, pentru protocol, pentru cheltuielile de reclamă şi publicitate, precum şi pentru cheltuieli sociale.
(2) Angajaţii care beneficiază de tichetele cadou pot beneficia şi de tichetele de creşă.
Art. 3 - (1) Tichetele de creşă se acordă angajaţilor din cadrul unităţilor prevăzute la art. 1.
(2) Suma individuală acordată pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani sub forma tichetelor de creşă se asigură integral din costuri de către angajator.
Art. 4 - (1) Tichetele de creşă se acordă la cerere, unuia dintre părinţi sau, opţional, tutorelui, celui căruia i s-au încredinţat copii spre creştere şi educare ori în plasament familial, pe baza livretului de familie.
(2) Tichetele de creşă se acordă în limita prevederilor bugetului de stat sau, după caz, ale bugetelor locale, pentru unităţile din sectorul bugetar şi, potrivit prezentei legi, pentru celelalte categorii de angajatori, în limita bugetului de venituri şi cheltuieli aprobat.
(3) Tichetele de creşă se acordă angajaţilor care nu beneficiază de concediul şi de indemnizaţia acordate pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv de până la 3 ani în cazul copilului cu handicap.
(4) Valoarea tichetelor de creşă se cumulează cu alocaţia de stat pentru copii acordată conform prevederilor Legii nr. 61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii, republicată, şi cu stimulentul care se acordă la reluarea activităţii în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 148/2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului, cu modificările ulterioare.
vezi leg.193/2006
enis a scris:

Mamicile profesoare aflate in cic primesc tichete cadou?


Pe perioada CIC nu vor primi tichete cadou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de cresa Eladaela Eladaela Cui si in ce conditii se acorda tichetele de cresa? (vezi toată discuția)
Tichete cresa catalina.p catalina.p AM O INTREBARE: Sunt functionar public cu statut special-Ministerul justitiei si am beneficiat pana la 07.01.2009 de stimulent ( am inceput serviciul cand ... (vezi toată discuția)