avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Citatie venita pe un nume inexistent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Citatie venita pe un nume inexistent

Buna ziua,

Zilele trecute am gasit in usa o citatie venita pe adresa mea de domiciliu, insa pe numele unei persoane care nu se gaseste la aceasta adresa. Am verificat si pe net numarul procesului respectiv, si acolo tot numele inexistent este specificat.

Intrebarea mea: este necesara vreo actiune din partea mea? Trebuie sa ma mai prezint la judecatorie pentru asta?

Mentionez ca am sunat la Judecatorie de cateva ori, insa ori suna ocupat, ori nu raspunde nimeni.

Multumesc :)

L.E: imi cer scuze daca am postat in categoria gresita, nu prea le am cu denumirile astea :(
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
gciochina, utilizator
Cel mai recent răspuns: gciochina , utilizator 21:40, 5 Aprilie 2011
Cata vreme nu dvs sunteti citat , nu aveti nici o obl.Probabil a dat cineva o adresa gresita. Ce obiect are actiunea ( dosaru)? Este cumva penal?
Daca vreti sa dati dovada ca sunteti un bun justitiabil, puteti remite citatia cu adresa catre instanta care a emis-o indicand numarul de dosar mentioenand ca persoana citata nu locuieste la dresa indicata in citatie. Adresa va avea cuprinsul :

Judecatoria...(instanta emitenta)
Dosar nr:
Termen...

Domnule Presedinte,
Subsemnatul....va instiintez ca am primit aceasta citatie in cutia mea postala, insa persoana indicata in citatie nu locuieste la adresa mentionata , acolo fiind domiciliul meu

data semnatura
Va multumesc pentru raspunsuri. Citatia este emisa pentru proces fond - pretentii. Reclamantul este o asociatie de proprietari. Am sa le trimit un mail pt a ii instiinta de eroare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondenta de la judecatorie se poate redirectiona la cerere? Sever Simion Sever Simion Pentru doua luni am plecat din locuinta si localitatea de domiciliu. Intre timp vad pe portalul instantelor ca au aparut actiuni contra mea si va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Partea citata nu mai locuieste la adresa din citatie wap54 wap54 Am gasit o citatie in cutia postala, pe numele unei persoane ce nu mai locuieste la adresa aceasta a mea din anul 2008 dar care nu si-a schimbat adresa de ... (vezi toată discuția)
Citarea prin poștă: partea citată trebuie să semneze de primire? tiberiussly tiberiussly Doresc să știu dacă citarea unei părți prin poștă presupune ca acea parte să semneze de primire poștașului. (vezi toată discuția)