avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrebare: act identitate asociat-administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrebare: act identitate asociat-administrator

va rog sa-mi spuneti ce procedura , implicit documentatie trebuie depusa la ONRC in situatia in care administratorii-asociatii unui SRL si-au schimbat cartea de identitate-Domiciliul fiind acelasi ca si cel mentionat in actul constitutiv

multumesc!
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 21:31, 7 Aprilie 2011
Pentru actualizarea datelor se va depune copie dupa noul act de identitate si in cazul in care modificarea s-a efectuat in temeiul unor acte administrative (casatorie, modificare nume, etc) se va depunde in copie si documentul respectiv.
Se va completa cerere de inregistrare mentiuni.
multumesc ptr raspuns!
CI-s-a schimbat -motivul fiind expirare data valabilitate

am vizualizat aceasta cerere de mentiuni , insa sincera sa fiu nu stiu unde sa incadrez aceasta mentiune!
daca ma putei ajuta cu pozitia din aceasta declaratie , unde as face aceasta mentiune
se bifeaza la camp administratori. la unele registre se mai solicita sa se bfeze la alte mentiuni si pe campul punctat se trece actualizare date identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu asociati si administrator Luoana Mihaela Luoana Mihaela Intr-un SRL cu doi asociati sot si sotie , dintre care unul este administrator . Amandoi isi vor schimba domiciliu declarat atat la registrul cemertului si ... (vezi toată discuția)
Autorizare obiect activitate si modificare date administrator rocs rocs Buna ziua. As vrea sa modific in actul constitutiv datele administratorului (si-a schimbat buletinul) si sa autorizez un obiect de activitate secundar care ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social srl herculeroco herculeroco Salut, am si eu cateva intrebari. Am un srl al carui asociat unic si-a schimbat sediul. La registrul comertului depun o cerere de mentiune sau o cerere de ... (vezi toată discuția)