avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Retinere penalizari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Retinere penalizari

Buna ziua,
sunt colaborator al unei societati de asigurare. In cursul anului trecut am avut depuneri de prime incasate efectuate cu intarziere, fiind calculate penalizari de catre comisia de verificare. In contractul de colaborare sunt prevazute penalizari de 0,5%/zi intarziere, dar problema este ca banii au fost retinuti fara a se comunica vreo decizie de retinere, scrisa sau verbala, iar comisionul este retinut in intregime de cateva luni. Exista vreo posibilitate de a reesalona penalizarile, sau de a primi retroactiv comisionul, daca nu mi-a fost comunicata nicio decizie de retinere a penalizarilor?
Cel mai recent răspuns: oneman , utilizator 11:19, 7 Aprilie 2011
exista, numai ca aceasta este o chestiune de negociere cu societatea de asigurari.Se poate obtine aproape orice prin negociere !
Multumesc pt sfat, dar negocierea iese din calcul in acest caz. Am solicitat de 4 ori informatii legate de modul in care au fost calculate penalizarile, comisionul datorat si retinut, decizia de penalizare. Nu am primit nici macar un raspuns pe mail, daramite o posibilitate de a negocia. Societatea este intr-un fel de silenzio stampa, transparenta zero.
Daca se poate, ce varianta am de a pune presiune pe societate, in codul muncii gasind doar articolul prin care se interzic orice retineri, in afara celor datorate statului, fara o hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari decont depus cu intarziere Silviu43 Silviu43 Problema: penalizare pentru intarziere la depunerea unui decont de deplasare Circumstante: institutie publica, fonduri publice Povestea: 1) La o ... (vezi toată discuția)
Plata penalizarilor la intretinere mioqfer mioqfer Am avut o datorie mare la intretinere pe care am achitat-o dar am ramas cu penalizari la fel de mari.Mentionez inca o data ca intretinerea propriu zisa e ... (vezi toată discuția)
Restanta la asociatie Annis Annis Buna ziua. Pentru ca nu stiu cum sa incep acest mesaj, o sa intru direct in subiect. Am 4 ani de zile de cand spre rusinea mea si datorita conditiilor ... (vezi toată discuția)