avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social expirat de 2 ani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social expirat de 2 ani

Avem o societate comerciala careia i-a expirat sediul de 2 ani, deoarece contabila a uitat sa prelugeasca acest contract. Avem depuse bilanturile si tot ce tine de acest lucru.Firma nu a desfasurat nicio activitate pana in prezent.
Nu dorim sa o rediem.
Ce putem face sa existe?
In cazul in care sediul social se afla intr-un imobil inchiriat, intocmiti un act aditional la contractul de locatiune incheiat initial , pe care il veti depune la Registrul Comertului.
Am intocmit un act aditional si a fost refuzat de Circumscriptia Financiara de care apartinem.
Vream sa mutam firma de la sediul expirat la alt sediu si avem probleme la financiar.
Evident, administratia financiara nu are nimic de-a face cu sediul. S-a spus si mai sus: la registrul comertului trebuie mers.
Contractul de inchiriere este intocmit intre o persoana fizica si una juridica. Cand am reinnoit contractul de inchiriere am fost la Administratia Financiara si mi s-a spus ca firma trebuie dizolvata intrucat i-a expirat sediul de 2.
Acum vrem sa schimbam sediul social.
Pentru schimbarea sediului social trebuie sa mergeti la Oficiul Registrului Comertului, care va emite un nou Certificat de inregistrare (CUI).
Dupa ce obtineti CUI-ul mergeti la Administratia financiara.

Alte discuții în legătură

Sesizare registrul comertului toy_story toy_story Buna seara, ma confrunt cu urmatoarea problema si anume am avut un cotract de inchiriere cu o firma comerciala care si-a facut sediul in imobilul detinut de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere expirat Endelus Endelus Buna ziua, as vrea si eu sa ma lamuresc in legatura cu un contract de inchirere al unui spatiu comercial care a fost valabil 2 ani si a expirat la 1 mai ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere mihaela495 mihaela495 Buna ziua, In calitate de proprietar (persoana fizica) am incheiat un contract de inchiriere cu un chiras (PJ). Contractul a fost inregistrat la Finante si ... (vezi toată discuția)