avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... spalarea banilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

spalarea banilor

Buna seara!
Conform art.27 pct.1 lit.d) C.proc.pen tribunalul judeca in prima instanta infractiunea de spalarea banilor
In acesst caz plangerea penala trebuie adresata parchetului de pe langa tribunal sau parchetului de pe langa judecatorie?

Va multumim!
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 21:39, 10 Aprilie 2011
La parchetul de pe langa tribunal...
Oricum , conform art. 222 C. pr. pen,alin. 7, plangerea gresit indreptata la organul de urmarire penala, se trimite organului competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa fac plangere penala impotriva unei comisi de cenzori catapopescu7 catapopescu7 vreau sa fac plangere penala impotriva comisiei de cenzori care nu au verificat acte intr-o obste de munte .cum trebuie sa procedez? va multumesc! (vezi toată discuția)
Amenda finante si proces septimiu1982 septimiu1982 am primit o amenda pe firma de la finante in 2008.am contestat amenda prin avocat dar intre timp am plecat din tara si am lasat totul balta.acum am proces ... (vezi toată discuția)
Contestatie rezolutii procuror alexandrescu_cristian alexandrescu_cristian Buna ziua ! In urma cu aprox. 3 ani am apelat dupa tel. mobil pe cineva pe care l-am calomniat , amenintat si i-am adresat injurii . Acesta a facut plangere la ... (vezi toată discuția)