avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bunuri proprii copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bunuri proprii copilului

De cand m-a alungat din casa (cca. 4 luni) ma tot rog de sotul meu cu care sunt in divort sa imi dea lucrurile personale ale copilului: caruciorul copilului, patutul copilului, scaunul de masa, scaunul de masina...plus cartile mele de specialitate de care am nevoie. Nici pana in ziua de azi nu l-am "induplecat"....imi tot zice ca va decide tribunalul pe aceste lucruri. Ce pot sa mai fac ca sa le obtin??????????
Cel mai recent răspuns: lupianca , utilizator 07:57, 17 Aprilie 2011
le cereti pe calea ordonantei presidentiale, fiindu-va necesare urgent , dvs si copilului.
Si care sunt taxele ce implica ordonanta presedintiala pt aceste lucruri??????
Care este situatia mai exact.. de ce nu puteti intra in imobilul in care ati locuit?
Care este situatia juridica imobilului - este bunul propriu al sotului, este achizitionat de dvs . sotii in timpul casatoriei , ati locuit cu chirie ?
Daca ati locuit cu forme legale in acel imobil ?
Reveniti cu detalii pentru un raspuns complet.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Apartamentul este achizitionat de noi doi in timpul casatoriei, dupa mai multe dispute am decis sa divortez, l-am anuntat pe sotul meu de decizia mea, el atunci a "decis" sa ma alunge din casa pe mine si pe copil. a doua zi a schimbat yala la usa, apoi a plecat la munca in strainatate. am asteptat sa vina acasa sa discut cu el....de atunci asta fac....eu discut ..el nimic........si copilul sta fara patut, carucior...etc.........
L-am amenintat ca voi sparge usa, ma ameninta si el ca imi va face dosar la politie pt..nu stiu ce daca sparg usa sa intru in casa
deci chiar nu stiu cum ar trebui procedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii in domiciliul comun dupa divort de catre sotie si parintii acesteia GYORGYO GYORGYO Buna ziua,prin sentinta civila nr.518 din 19.01.2016 pronuntata de judecatoria Craiova in dosarul nr.41671/215/2016 s-a pronuntat divortul dintre mine si fosta ... (vezi toată discuția)
Situatia locativa a mamei si a minorului Vicky1 Vicky1 Buna ziua Sunt divortata si stau intr-un apartament cumparat in timpul casatoriei cu fostul sot. De 3 ani de zile el este plecat din domiciliu si brusc ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu cu recuperare de bunuri liviu31 liviu31 Buna seara!Pe scurt,in momentul de fata inca nu a avut loc prima infatisare in procesul de divort,dar sotia mea a parasit domiciliul inca din luna ... (vezi toată discuția)