Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
marius_es72
, dupa 2 ani, pe motiv ca nu exista un contract intre beneficiar si distribuitor, adica "între părţi nu s-au încheiat contracte scrise care să ateste existenţa clauzei penale". Deci procesele declarate de "baietii destepti" de la Radio pleaca, din start, cu un picior gresit, intrucat ei cheama in instanta, dar fara sa existe baza legala de citare in calitate de parat a cuiva.
In cazul asta, de ce li se admite actiunea in instanta? Judecatorii aia nu stiu jurisprudenta?
Am urmarit cu mare atentie cele scrise pe acest subiect fiind si eu in aceasta situatie, firma fiind la domiciliul meu si unde eu platesc aceasta taxa. Ceea ce ma intriga pe mine este faptul ca distinsii moderatori, avocati si consilieri juridici care urmaresc, si urmaresc cu mare atentie ceea ce se dezbate, intervin doar in probleme minore, fara a prezenta un punct de vedere bine informat si temeinic argumentat cu privire la aceasta tema. Pina la urma noi dorim un sfat, ce sa facem, sa platim sau nu aceasta taxa. Vedeti ca interpretarea difera de la judet la judet, si din pacate de la instanta la instanta. Am vazut de multe ori la doua cauze cu speta identica aceasi instanta sa dea verdicte total diferite.