avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tulburarea linistii publice conform Legii nr. 61/1991?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tulburarea linistii publice conform Legii nr. 61/1991?

Stau intr-o zona de case .In fiecare zi o persoana plimba un caine intre orele 22- 23 pe strada si in felul acesta intarata toti cainii de la restul de casa iar acest lucru in linistea specifica acelor ore creaza o zarva incredibila .
Intrebare : Se poate considera aceasta Tulburarea linistii publice ?
Pot sa apelez undeva sa ii fac o reclamatie sau trebuie sa ma duc direct la el sa ii bag cainele undeva ?
PS: mentionez ca nu sunt absurd .poate sa isi plimbe cainele dar sa o faca la ore civilizate .
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:41, 14 Aprilie 2011
poate la ora aia ajunge omul acasa. incercati o discutie amiabila, poate il convingeti sa-l plimbe pe alta strada, altfel nu are cine, ce sa-i faca
Da, se poate considera t.l.p. mai ales ca se petrece dupa ora 2200.
Solutionarea pe cale amiabila a problemelor este cea mai recomandabila intre oameni maturi.
Desi poate fi considerata ca tulburare a linistii publice,nu are rost sa discutam despre"hipersensibilitati",mai ales ca aceasta plimbare nu cred ca dureaza ore intregi.
Dacă nu a-ţi discutat cu persoana în cauză - e timpul să o facă cineva! Dacă încercarea a fost făcută , iar persoana nu a receptat mesajul - da problema poate fi considerată tulburarea liniştii publice conf. Legii nr. 61/1991- actualizată sau conform hotărârilor de consiliu local - puteţi depune o plângere scrisă primarului localităţii dumneavostră.
@"StanNadiAlfred"
Intrebarea care se pune este:
Care ar fi competenta primarului in aceasta situatie si ce ar trebui sa intreprinda el in virtutea acestei"competente" ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice mayte_22 mayte_22 Buna ziua, Revin frecvent pe acest site pentru a ma documenta si a fi la curent cu noutatile, dar si pentru a afla sau oferi raspunsuri la numeroase aspecte ... (vezi toată discuția)
Sunteti unii aici care dati niste raspunsuri doar pentru faptul ... deni2000 deni2000 Sunteti unii aici care dati niste raspunsuri doar pentru faptul ca sigur aveti un caine in casa. Cum sa mi spui tu ca \"e dat de la dumnezeu\" sper sa nu fiti ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc, foarte zgomotos mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana BUNA ZIUA TUTUROR!DE CEVA TIMP VECINUL MEU DE DEASUPRA SI-A CUMPARAT UN CAINE,MAI EXACT UN PUI DE AMSTAFF SAU CEVA DE GENUL.OAMENII,ADICA EL SI SOTIA LUI ... (vezi toată discuția)