avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SUSPENDARE ACTIVITATE PE 3 LUNI CA SANCTIUNE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SUSPENDARE ACTIVITATE PE 3 LUNI CA SANCTIUNE

daca am o sanctiune data ce presupune suspendarea activitatii pt 3 luni iar eu sa presupun ca nu respect si funstionez in aceasta perioada , ce sanctiune mi se poate aplica? civil? fiscal? penal?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters159316 , utilizator 17:29, 14 Aprilie 2011
Vedeti ce spune actul normativ in temeiul caruia vi s-a dat aceasta sanctiune.
despre ce sanctiune este vorba? disciplinara...sau?
pai avand activitatea suspendata inseamna ca sunteti in afara legii .
cred ca imbraca forma penalului deoarece tot ceea ce veti intreprinde o veti face fara acte,fara facturi ,chitante,banii incasati vor fi confiscati etc....
sanctiune contraventionala , amenda plus suspendarea activitatii, ne judecam momentan intrucat am facut plangere impotriva procesului verbal de contraventie, insa la final daca pierdem tre sa suspendam activitatea, amenda nu-i bai am platito.

dar nu intram pe penal pt nerespectarea hot judecatoresti?
in ipoteza ca imi respinge plangerea, mentine procesul verbal de contraventie si tre sa inchid pravalia pt 3 luni.
daca nu inchid ....intru pe latura penala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea de atac Narcisa_ Narcisa_ un hot a intrat in padure sa fure lemne, a si taiat cateva lemne nemarcate. Am sesizat politia, iar in urma cercetarilor, acestia i-au dat amenda de ... (vezi toată discuția)
Control garda ppscaurel ppscaurel buna ziua.am o problema.poate ma puteti ajuta dumneavoastra.detin un magazin alimentar mic sau chiar foarte modest,iar acum cateva zile am avut control de la ... (vezi toată discuția)
Amendat contraventional dupa o lege,plata amenzii dupa alta? crisxx crisxx Am fost surprins de radar in luna Iulie iar procesul verbal mi-a venit in luna octombrie.Totul bine si frumos dar am o nelamurire.La data savarsirii faptei ... (vezi toată discuția)