avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ........(avocat)
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

........(avocat)

in 2010 am apelat la un avocat sa ne reprezinte intr-un proces am achitat onorariu si am semnat un act de imputernicire dar nu am primit nici o chitanta dupa o luna l am sunat sa vedem ce mai intampla cu procesul (accident cu decesul tatalui meu din partea unui sofer)cand am fost la politie d-na inspector a spus ca av a fost sa interesat de dosar dar nu a depus delegatia .Eu vreau sa i cer banii inapoi dar nu am nici un act la mana .Cum sa procedez daca nu vrea sa recunoasca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 16 Aprilie 2011
Depuneti o sesizare la Baroul Judetean din care face parte acel avocat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat sau impostor? EmmaD EmmaD La sfarsitul anului 2008 o ruda A.D. avea nevoie de un avocat pentru a anula un act. Niste prieteni amabili i-au recomandat o doamna care cica ar fi foarte ... (vezi toată discuția)
Reclamatie avocat tincaioana tincaioana va rog sa-mi spuneti cum se face plangere la barou contra unui avocat care m-a indrumat pe cai gresite si m-a plimbat cu procesul ani de zile mi-a spus ca o sa ... (vezi toată discuția)
La ce adresa fac plangere impotriva unui avocat care nu-mi restituie banii. ianis66 ianis66 Buna .Avocatul este din Bucuresti cu adresa,CUI etc.Care este adresa baroului unde sa ma adresez,sau unde depun aceasta plangere ? (vezi toată discuția)